Dore Hoşgeldiniz Programı Kampanyası



*Resmi büyütmek için üzerine tıklayın.

Dore Hoşgeldiniz Programı Kampanyası
Üye oldugunuz ilk kampanyada 130 TL lik alım yapın 3 Lü Ürün Paketi ni sadece 5.90 TL ye alın.
İlk kampanyanızda 130 TL lik alım yapın, ikinci kampanya döneminde yine 130 TL lik alım yapın Delfines Şık Saat i sadece 5.90 TL ye alın.
İlk iki kampanyada en az 130 ar TL lik alım yaptıktan sonra üçüncü kampanya dönemindede 130 TL lik alım yapın Sweet Rose EdP 90 ml sadece 5.90 TL ye alın.

*Dore ye katılan tüm temsilciler bu kampanyadan yararlanabilir.
*Dore de kampanya dönemleri 2 aylıktır.
*Fırsatı Kaçırmayın Siz de Dore Ailesine Katılın.

SIK SORULAN SORULAR

Dore Kimdir?
Dore, Ülker markasını da bünyesinde barındıran Yıldız Holding'in bir iştirakidir. Merkezi İstanbul'dadır ve %100 yerli sermaye ile kurulmuş bir Türk firmasıdır. Makyajdan cilt bakımına, mutfak ürünlerinden evinizin tüm ihtiyaçlarına kadar pek çok farklı ürünü bulabileceğiniz Dore kataloğunda ailenizdeki herkese göre uygun ürünler bulunur. Dore kataloglarında yer alan ürünler, yurt genelindeki bağımsız temsilciler aracılığıyla satışa sunulur. Dore Temsilcileri, çevrelerindeki kişilere Dore ürünlerini tavsiye ederek kendi kazançlarını sağlarlar.

Temsilci olduğumda kazancım ne olacak?
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinden %33, ev bakım ve aksesuar ürünlerinden %23 oranında kazanç elde edeceksiniz.

Dore Temsilcisi olmak için hangi şartlar aranıyor?
18 yaşını doldurmuş olan her TC vatandaşı Dore Bağımsız Temsilcisi olmak için başvuru yapabilir.

DoreTemsilcisi olmak ücretli midir?
Dore Bağımsız Temsilcisi olmak için yaptığınız başvuru onaylandıktan sonra, sizden sadece bir kereye mahsus olmak üzere, 10 TL kayıt ücreti alınır. Bu bedel vereceğiniz ilk siparişle birlikte faturanıza ilave edilir. Bundan sonra, temsilci olarak sistem içerisinde bulunduğunuz sürece sizden herhangi bir kayıt bedeli alınmaz. Ayrıca Dore’de yıllık kayıt yenileme ücreti gibi bir bedel söz konusu değildir.

Sipariş vermediğim zamanlarda da DoreTemsilcisi olarak kalabilir miyim?
3 kampanya dönemi boyunca üst üste sipariş vermemeniz durumunda temsilciliğiniz sona ermektedir.

Siparişimle ilgili kargo ve hizmet bedelleri nelerdir?

90 TL ve üzeri siparişlerinizde hizmet bedeli alınmaz.
90 TL’nin altındaki siparişlerinizde 9 TL hizmet bedeli fatura tutarına eklenecektir.
Dore'deki ilk siparişinizin tutarı 60 TL ve üzerindeyse hizmet bedeli alınmaz.

Sipariş limitim var mı?

Tüm temsilcilerin başlangıç limitleri 135 TL'dir. Limit kullanılan ilk siparişte borç zamanında ödenmişse temsilcinin limiti otomatikman 200 TL’ye yükseltilir. Limit artırım başvurusu onaylanan temsilciler, en az iki kampanya sonrasında 400 TL’lik bir limite de sahip olabilmektedirler.

Ödemelerimi kaç gün içerisinde yapmalıyım?
Fatura tarihinden itibaren en geç 10 gün içinde ödemenizi yapabilirsiniz.

Hangi kanallardan ödeme kabul ediliyor?
Farklı kanallardan yapılabilen Dore faturası ödemelerinde mevcut seçenekleri görmek için tıklayınız.

Ürünler için hangi makamlardan onay alınmaktadır?

Dore kataloglarındaki, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerimiz T.C. Sağlık Bakanlığı'ndan, ev bakım ürünleri T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'ndan, aksesuar grubundaki ürünlerimiz de T.C. Sanayi Bakanlığı'ndan onaylıdır.

Dore Temsilcisi olmak istiyorum. Nasıl başvuru yapabilirim?
Başvurunuzu, internet sitemizdeki başvuru formunu doldurarak gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuz en kısa zamanda değerlendirilerek sonucuyla ilgili size bilgi verilecektir.

Dore ürünlerinden satın almak için ne yapmalıyım?
Dore Kayıt Formunu doldurursanız size ulaşılacaktır.


Hangi koşullarda ve nasıl ürün iadesi yapabilirim?
Satın almış olduğunuz ürünleri herhangi bir nedenden ötürü 3 kampanya içinde iade edebilirsiniz. Kanunen 7 gün olan iade süresi, Dore’de 3 kampanya boyunca uygulanmaktadır. Ürünleri satın almış olduğunuz kampanya dahil, 3 kampanya içinde geri iade edebilirsiniz.

DORE ÇALIŞMA ŞEKLİ


ÇALIŞMA ŞEKLİNİ ÖĞRENİN
Dore Temsilcileri, Dore kataloglarındaki ürünlerin tanıtımını çevresindeki kişilere yapar, onların siparişlerini alır ve sonrasında bu siparişleri internet sitesi, Dore İletişim Merkezi ya da bağlı bulunduğu Bölge Satış Yöneticileri aracılığıyla Dore’ye iletirler.

Siparişler, Dore tarafından hazırlanarak temsilcilerimize teslim edilir.

DORE YE KATILMAK İSTİYORUM

ÇALIŞTIĞINIZ KADAR KAZANIN

Dore, temsilcilerine birbirinden avantajlı kazanç imkanları sunuyor! Dore Temsilcisi olarak, Dore ürünlerini %23-%33 kazanç oranlarıyla satın alabilirsiniz.

Dore’de ne kadar kazanacağınız tamamen size bağlıdır. İstediğiniz kadar çalışarak dilediğiniz kadar kazanabilirsiniz. Üstelik bunu tamamen sizin belirlemiş olduğunuz çalışma saatleri içerisinde gerçekleştirirsiniz.

ÇEVRENİZİ GENİŞLETİN

Dore kataloglarındaki yepyeni ve kaliteli ürünler, ve birbirinden avantajlı promosyonlar ve heyecan verici fırsatları çevrenize tanıtırken size çok büyük kolaylık sağlar.

Tüm bu avantajlı kazanç fırsatlarının yanı sıra, ürün eğitimleri, tanışma ve lansman toplantıları gibi farklı aktivitelere katılarak, burada hem yeni insanlarla tanışma hem de geniş bir sosyal çevreye sahip olma imkanını elde edersiniz.

NASIL DAHA FAZLA KAZANABİLİRİM


NASIL DAHA FAZLA KAZANABİLİRİM

Bugün ihtiyaçlarınızı karşılayacak miktarları kazanırken, yarınlar için daha yüksek kazançlar elde etmek için Grup Lideri olma fırsatını değerlendirebilirsiniz. Sadece ürün tavsiye ederek değil, bu işi sizin gibi yapabilecek kişilerden bir grup kurarak Grup Liderliği kazançlarından da yararlanıyorsunuz.
Grup Lideri olduğunuz zaman aylık kazancınız, grubunuzun büyüklüğüne göre, 50 TL’den başlayıp 2000 TL ve hatta daha fazlasına çıkabiliyor. Daha fazla kazanabilmeniz için Bölge Satış Yöneticilerimiz bilmeniz gereken her şeyi sizinle paylaşacaklar.

TEMSİLCİLİK ŞARTLARI NELERDİR?


TEMSİLCİLİK ŞARTLARI NELERDİR?

Siz de Dore Temsilcisi Olabilirsiniz!
Dore temsilcisi olmak için için sermaye, tecrübe, eğitim, üst düzey bilgisayar bilgisi ve yabancı dil gerekmez.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşını doldurmuş olmak yeterlidir!

DORE YE KATILMAK İSTİYORUM

DORE ÜRÜNLERİ





DORE ÜRÜNLERİ

Dore’de, ürünlerimizi seçerken sizin ve ailenizin işte tam aradığım ürün diyebilmeniz için ince eleyip sık dokuduk.

Kataloglarımızda kozmetik, kişisel bakım, mutfak araçları, fonksiyonel aletler ve takı kategorisinde ihtiyaçlarınızı karşılayan pek çok heyecan verici ürünü bulabileceksiniz.

Dore dünyasında, hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürün ve hizmetlerle daha iyi bir yaşam sizleri bekliyor.
DORE ÜRÜN KATALOĞUNU İNCELEYİN!

HAKKIMIZDA


HAKKIMIZDA

Dore, Ülker markasını da bünyesinde barındıran Yıldız Holding'in bir iştirakidir. Görmek İçin Tıklayın





Dore ile, tüketici arasında, toptancı perakendeci gibi ara katmanlar bulunmaz. Ayrıca reklam harcamaları da olmadığı için Dore kataloğundaki ürünler tüketicilere cazip avantajlarla ulaşır. Dore, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve yüksek hizmet kalitesi anlayışıyla, makyajdan cilt bakımına, mutfak ürünlerinden evinizin diğer ihtiyaçlarına kadar pek çok farklı ürünü tek bir katalogta toplayarak size sunar.



Dore, bir yandan tüketicilere kazançlı alışveriş imkanı sağlarken, diğer yandan kendi işinin sahibi olmak isteyenleri cazip ve kazançlı fırsatlarla tanıştırmaktadır.



Bağımsız Temsilci olarak Dore ailesine katılanlar, sermayeleri olmadan kendi işini kurabilir, mesai saatlerini kendileri belirleyebilir, istediği kadar çalışarak dilediği miktarda kazanabilir ve böylece aile bütçesine katkıda bulunabilirler.



Aynı zamanda, Dore’nin sunduğu eğitim imkanlarıyla, mesleki ve kişisel anlamda kendilerini geliştiren Bağımsız Temsilciler, Dore çatısı altında hayallerini gerçekleştirme ve iyi bir kariyer yapma şansına sahip olurlar.



Cazip kazanç fırsatları ve akıllı alışverişin yeni adresi olan Dore dünyasında, hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürün ve hizmetlerle daha iyi bir yaşam sizleri bekliyor.

deneme

dore online, dore online uyelik, dore ürünleri, dore kullanıcı önerileri, dore ürünleri, dore parfum, dore kayıt, doreye üye olmak için, dore kozmetik, dore parfum, dore nedir,dore,dore, dore